Funderar du på att besöka Astrid Lindgrens värld?

Du som funderar på att besöka Astrid Lindgrens värld, klicka här. För då kan du hitta både boende samt biljetter till denna upplevelsepark. Boendet i sig heter Björkbacken. Du kan välja om du föredrar att bo på deras hotell eller hellre vill bo på deras stugby. Du kan även campa eller så väljer du deras vandrarhem. Utöver att de har biljetter till Astrid Lindgrens värld så erbjuder de även biljetter till andar upplevelser:

  • Cykla i filmlandskapet Småland
  • Astrid Lindgrens Näs
  • Virum älgpark

Alla deras olika biljetter går att kombinera med alla deras olika boenden. Så oavsett vad för boende du föredrar, så kan du kombinera det med en eller flera upplevelser.

Upplev Astrid Lindgrens värld

Du som har planer på att besöka Astrid Lindgrens värld, du bör se till att boka boendet samtidigt. Då är det smart att gå via Björkbacken, eftersom att de erbjuder båda delarna. Parken i sig ligger cirka 3 km från boendet. Där kan du kliva in i sagornas värld och möta alla Astrids fantastiska karaktärer som hon skrivit om. Det är även teater, musikaler så väl som det finns flera lekmiljöer. Det är en plats som passar för hela familjen. Det går även en transferbuss mellan boendet och parken!

Boka boende och upplevelse

Om du tycker det låter bra med att få dels besöka Astrid Lindgrens värld, dels få ett bra boende, kolla då in Björkbackens hemsida. Där kan du läsa mer om de olika boendetyperna samt även boka in det du tycker passar dig och din familj.